Gå til hovedinnhold

Studio LK - en seriøs aktør med personlig service

I disse stormfulle tider hvor ryktene svirrer og konkurrenter har dårlige tider...holder Studio LK åpent for kjente og kjære - og nye kunder.
Det er ikke alltid så lett å være en liten fotograf. Du har ingen sikkerhet - ikke noe stort firma å lene seg på. Ingen dag er lik - heldigvis. Men gurimalla så mange hyggelige folk og herlige dager jeg er heldig å møte og oppleve!


Her i studioet er det litt rolig om dagen - men sånn er det hvert eneste år. Dagene går med til foto, redigering, kurs, rydding og endring av utstilling. Har jeg ett bilde i showroom'et på Mosenteret av deg eller dine er det nå mulighet for å gjøre en god deal. Bildene byttes jevnlig ut ogn det er bare å ta kontakt!





Denne måneden har jeg ett kjempegodt VENNEtilbud! Dersom du bestiller time i løpet av januar får du med en GRATIS fotografering som du kan gi til en god venn. Det må jo være den aller fineste gaven man kan gi eller få. Bilder - av dine kjære - barn, kjæledyr, venner, kjæreste... Alle er hjertelig velkomne i studioet!




Ta gjerne kontakt for avtale om fotografering.

Eller ring bare for å slå av en hyggelig prat:)
Mob 45044033 - e-post foto@studioLK.no






Ha en helt nydelig vinterdag!

Hilsen Lin

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nydelige Pernille - KONFIRMANT

Her er Pernille! Pernille var på besøk forrige helg  - en flott, høy og nydelig jente som skal stå til konfirmasjon til helgen. Vi fikk variasjon i bildene - med utefoto og i studio - akkurat i tide før regnet kom. Her er noen av bildene:

Konfirmant Astrid

Vinterbryllup - Heidi + Jørn

Vinterbryllup er vakkert...  Hvitt som glitrer Snø som knitrer Det er vakkert Alt er vakkert Det er vinter Heidi og Jørn  ble viet i Nittedal krk 25.februar 2012  med masse glede og i nydelig februarsol.  Bildene er tatt på Dal gård like ved kirken og utenfor festlokalene deres som ligger rett ved siden av fotostudioet til Studio LK. Tusen takk til brudeparet som lot meg dele disse øyeblikkene med dem...